Ako do sada nisi bio na razmjeni i želiš osjetiti čari Erasmusa o kojima svi pričaju prilikom povratka doma ili si pak bio na razmjeni i svojim iskustvom želiš doprinijeti drugima za vrijeme njihove mobilnosti, pravo je vrijeme da postaneš Buddy!

Erasmus Student Network (ESN) Zagreb dio je najveće europske studentske organizacije Erasmus Student Network koja predstavlja ključnu volontersku studentsku organizaciju u međunarodnom visokom obrazovanju u Europi, a broji više od 15 tisuća volontera! Jedan od načina na koji pomažemo internacionalnim i lokalnim studentima je ESNbuddy - projekt koji ima za cilj dodijeliti dolaznim internacionalnim studentima “ESNbuddyja” koji je lokalni student voljan pomoći studentu na razmjeni da ustane na noge u prvim tjednima u novoj zemlji.

 

Jedino što trebaš napraviti da postaneš Buddy je ispuniti svoj Papaya profil i odgovoriti na nekoliko pitanja, a naša Buddy koordinatorica će pronaći savršenog internacionalnog studenta za tebe! Ako još uvijek nisi siguran trebaš li se prijaviti, a u potrazi si za novim iskustvima i želiš proširiti svoj krug prijatelja, onda je odgovor da!

 

No, što sve još možeš dobiti iz ovog nezaboravnog iskustva? To je lako pitanje! Dobit ćeš priliku stvoriti nezaboravne uspomene i pronaći prijatelja za cijeli život, a možeš dobiti i odgovore na pitanja o studiranju u inozemstvu, učenju novih jezika ili iz prve ruke saznati kako je to živjeti u drugoj zemlji. Isto tako ćeš imati pravo i na ESNcard - člansku iskaznicu s kojom možeš ostvariti brojne popuste diljem Europe - Ryanair, Flixbus i brojni drugi - a jedino što trebaš je ispuniti obrazac i doći u ESN ured!

 

Ako želiš stvoriti nezaboravne uspomene, steći prijatelja za cijeli život, upoznati drugačiju kulturu i svom Buddyju pokazati čari Hrvatske, pozivamo te da nam se priključiš. Prijavi se putem linka jer te nove avanture zovu!